Ateliere

Oricine poate crea bijuterii!

 A invata sa faci bijuterii nu ar trebui sa fie ceva exclusiv sau rezervat doar pentru elite ci ar trebui sa fie pentru toti cei care isi doresc. Chiar daca isi doresc a invata doar pentru distractie si relaxare, pentru hobby,  pentru a dezvolta o afacere sau poate pentru a face cariera in acest domeniu, la Argila de Metal, toti sunt bineveniti.

Noi credem că procesul de învățare ar trebui să fie distractiv și că cea mai bună cale de a fi creativ și de a te dezvolta este să te bucuri de ceea ce faci.

Toate cursurile noastre sunt structurate astfel incat sa permita cursantilor sa progreseze în ritmul lor propriu, de la incepator, fara nici un fel de experienta, pâna la profesionist. 

Participantii au la dispoziție toate materialele și instrumentele necesare asa ca nu va faceti griji, nu trebuie sa aduceti nimic si nici nu e nevoie sa aveti cunostinte despre tehnicile de realizare a bijuteriilor.

Avem pregatite ateliere de baza pentru realizarea de bijuterii folosind argila de metal, structurate pe niveluri de dificultate, plus diverse alte Ateliere Speciale si Ateliere de Practica unde participantii pot folosi uneltele si aparatura Argila de Metal in vederea realizarii propriilor bijuterii si sub indrumarea unui Instructor Certificat.

Arunca o privire la atelierele pe care ti le-am pregatit!

Despre Instructor

Corina Gheorghe

Instructor

find-a-teacher

 

Corina Gheorghe este primul Instructor din Romania Certificat Art Clay si este cea care a introdus aceasta marca, pentru prima oara, in atelierele romanesti.

Cursurile pregatite de Corina sunt structurate pe niveluri de dificultate, astfel incat sa permita cursantilor sa-si descopere si sa-si dezvolte atat stilul cat si metodele de lucru si sa progreseze în ritmul lor propriu... citeste mai mult

Parerea participantilor

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ionut Ciobota Cluj-Napoca

Workshop-urile sunt superbe – serioase si jucause in acelasi timp – iar modul in care le insufletesti e cireasa de pe tort! 

Georgeta Graure Bucuresti

Prima întâlnire cu acest material a fost curiozitate, a doua oară a fost testul de îndemânare, a treia oară n-a fost joacă ci treaba serioasa si lucru de plăcere si s-a lasat cu bucurie, emoție și muuult entuziasm.

Daniela Copadineanu Cluj-Napoca

Am descoperit argila de metal in mod accidental, dar mi-a placut ideea de a-mi crea propriile bijuterii de argint asa cum imi doresc. Am participat la cursul de initiere si m-a captivat potentialul acestui material maleabil, minunat cu care poti crea forme unice cu diverse texturi , mi-a placut atat de mult incat mi-am dorit sa invat si alte tehnici de lucru cu lutul de argint. Cum as defini workshop-urile „Argila de metal” cu Corina, instructorul meu rabdator si mereu cu zambetul pe buze ? Curiozitate, surpriza, incantare,bucurie, emotii care influenteaza lumi ale imaginatiei.