Certificare Art Clay - Nivel 1

Cursul de formare Art Clay Level 1, dureaza 3 zile, iar pentru a participa este necesar sa aveti cunostine de baza despre Art Clay Silver, cum sunt predate si in atelierele de la nivelurile 1-3.

După terminarea acestui curs veti stapanii elementele de bază și veti putea face bijuterii de calitate foarte buna. Cunoștințele tehnice pe care le veti dobandi sunt suficiente pentru a oferi la randul vostru, ateliere despre tehnicile de baza, folosind gama de produse Art Clay Silver.

În cele trei zile de curs intensiv, de la 10 la 18:00 se vor realiza șase bijuterii, aplicand toate tehnicile specifice acestui nivel de curs: doua pandantive, doua inele, o brosa si o pereche de cercei. Materialul necesar pentru realizarea bijuteriilor este inclus in pret, la fel si programa de instruire.

Dupa finalizarea cursului, cele șase bijuterii rămân proprietatea dumneavoastră. Cafea, ceai și masa de prânz sunt oferite în timpul zilei si sunt incluse in pret.

Pretul: 850 Eur

Taxa de curs  va fi plătită în avans, iar înregistrarea va fi confirmată la primirea acesteia.

Fiecare proiect va fi evaluat de către profesor, impreuna cu un Consiliu de Examinatori. În cazul în care rezultatul este satisfăcător, veți primi atat rezultatele cat si certificarea, in scris; daca rezultatul nu este satisfacator, atunci veti putea apela la sfatul profesorului pentru a reface piesele sau dupa caz, repara greselile.

 

Interesat de cursul acesta? Contacteaza-ne!