Certificare Art Clay - Nivel 2

Cursul de formare Art Clay Nivel 2, dureaza 3 zile, iar pentru a participa este necesar sa fi participat si obtinut diplome pentru Certificare Nivel 1.

După terminarea acestui curs veti stapanii tehnici de bază cum ar fi fuziunea sticlei si arderea ei impreuna cu metal clay, montura de piatra (care nu se arde), nituirea si lucrul cu argila de cupru, crearea inelelor gravate si tehnica de aurirea Keum-boo. Cunoștințele tehnice pe care le veti dobandi sunt suficiente pentru a oferi la randul vostru, cursuri despre tehnicile de la nivelul 1 de Certificare, folosind gama de produse Art Clay Silver.

În cele trei zile de curs intensiv, de la 10 la 18:00 se vor realiza patru bijuterii, aplicand toate tehnicile specifice acestui nivel de curs: trei pandantive si un inel. Materialul necesar pentru realizarea bijuteriilor este inclus in pret, la fel si programa de instruire.

Dupa finalizarea cursului, cele patru bijuterii rămân proprietatea dumneavoastră. Cafea, ceai și masa de prânz sunt oferite în timpul zilei si sunt incluse in pret.

Pretul: 750 Eur

Taxa de curs  va fi plătită în avans, iar înregistrarea va fi confirmată la primirea acesteia.

Fiecare proiect va fi evaluat de către instructor, impreuna cu un Consiliu de Examinatori iar la final veți primi atat rezultatele( notele) cat si certificarea, in scris.

Interesat de cursul acesta? Contacteaza-ne!