Despre Instructor

Corina Gheorghe

Instructor Argila de Metal

find-a-teacher

Oricine poate creea bijuterii! Daca eu pot, cu siguranta vei putea si tu, e doar o chestiune de dorinta!

Corina Gheorghe este primul Instructor din Romania Certificat Art Clay si este cea care a introdus aceasta marca, pentru prima oara, in atelierele romanesti.

Deși are studii în domeniul economic, Corina a lucrat întotdeauna în domeniul artistic.

Călătoria ei prin artă a inclus pictura, sculptura și designul grafic, modelarea lutului polimeric și a altor argile. În 2012, a descoperit argila de metal care s-a dovedit a fi materialul perfect pentru a-și aplica experinta tehnică și pentru a-și dezvolta propriul stil.

Este lutul perfect pentru copilul din tine, pentru cei pasionati de modelaj, sculptura, pictura... Pentru cei care doresc sa creeze piese unice!

Corina este poasionată să învețe și să testeze iar în prezent foloseste metal clay impreuna cu tehnici din bijuteria tradițională, email și alte materiale. Ca artist, îi place să creeze piese complexe iar ca profesor, dedică timp pentru a face întregul proces de creație mai simplu și mai ușor de înțeles pentru cursanții săi.

Cursurile pregatite de Corina sunt structurate pe niveluri de dificultate, astfel incat sa permita cursantilor sa-si descopere si sa-si dezvolte atat stilul cat si metodele de lucru si sa progreseze în ritmul lor propriu.

Corina este fondatoarea  Argila De Metal, principalul furnizor de metal clay și instrumente pentru lucrul cu metal clay din România.

Cursurile de Certificare Art Clay pe care le poate preda, la nivel european sunt:

  • Art Clay Certification Level 1
  • Art Clay Certification Level 2
  • Art Clay Quilling Certification
  • Art Clay New Mokume-Gane Certification

*Cursurile pot fi predate în limba română, engleză sau spaniolă

Pentru mai multe detalii despre cursuri, accesati pagina magazinului sau contactati-ne la: [email protected] sau [email protected]

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ionut Ciobota Cluj-Napoca

Workshop-urile sunt superbe – serioase si jucause in acelasi timp – iar modul in care le insufletesti e cireasa de pe tort!

Georgeta Graure Bucuresti

Prima întâlnire cu acest material a fost curiozitate, a doua oară a fost testul de îndemânare, a treia oară n-a fost joacă ci treaba serioasa si lucrul de plăcere si s-a lasat cu bucurie, emoție și muuult entuziasm. Mulțumesc, Corina, pentru răbdare și îndrumare.

Daniela Copadineanu Cluj-Napoca

Am descoperit argila de metal in mod accidental, dar mi-a placut ideea de a-mi crea propriile bijuterii de argint asa cum imi doresc. Am participat la cursul de initiere si m-a captivat potentialul acestui material maleabil, minunat cu care poti crea forme unice cu diverse texturi , mi-a placut atat de mult incat mi-am dorit sa invat si alte tehnici de lucru cu lutul de argint. Cum as defini workshop-urile „Argila de metal” cu Corina, instructorul meu rabdator si mereu cu zambetul pe buze ? Curiozitate, surpriza, incantare,bucurie, emotii care influenteaza lumi ale imaginatiei.

One Comment

  1. Corina nu numai că are rabdare cu fiecare cursant, dar stie sa te motiveze si sa te incurajeze. S-a stricat ceva? Nu-i nimic, se repara! Sau daca nu se repara, lutul se hidrateaza un pic, si este gata pentru o noua incercare.
    La toate workshopurile (nici nu mai tin minte catea au fost…) a fost aceeasi atmosfera relaxanta, distractie, dar si atentie la detalii si maxima concentratie. Primul workshop a fost in martie 2016. A trecut mai bine de un an si am invatat atatea lucruri noi! Metal clay in combinatie cu sticla, email, resina și pietre naturale sau sintetice este un univers cu infinite posibilitati! As vrea sa pomenesc aici si de minunatul workshop de modelaj, in urma caruia a rezultat o pereche de cercei caluti de mare. Sincera sa fiu, si acum ma mir ca am fost in stare sa modelez asa ceva. Deci, oameni buni, chiar daca voi credeti ca aveti doua maini stangi (nu se pune in cazul Corinei – e stangace), sub indrumarea Corinei sigur veti reusi sa creati bijuteria mult visata. Conditia: sa credeti in voi!

Lasă un răspuns