Despre Argila de Metal

aboutArgila de Metal este primul magazin din Romania care a introdus pe piata, produsele si conceptul de "metal clay"; a aparut din pasiunea de a face bijuterii si din convingerea ca toata lumea ar trebui sa aiba posibilitatea de a invata tehnici profesionale de creare a acestor podoabe.

Aici, la Argila de Metal, oferim o colecție de unelte, accesorii,  materiale si nu in ultimul rand, cursuri, astfel incat sa iti poti creea propriile bijuterii asa cum ti-ai dorit intotdeauna. Fie ca vrei doar sa iti creezi bijuteriile mult visate ori sa mergi mai departe, construind o afacere,la noi vei gasi exact ce ai nevoie pentru a deveni un maestru in arta bijuteriilor.

Da! Iubim bijuteriile dar singurul lucru pe care îl iubim mai mult decât bijuteriile sunt persoanele care le fac!

Fiecare angajat, cursant sau profesor este considerat ca parte a familiei Argila de Metal, unde promovam ideea de sprijin reciproc, ca si comunitate atât online, cat si fizic,  prin comunicare, cursuri, ateliere de practica si evenimente.

Asadar, daca va place ceea ce avem de oferit sau vreti sa aflati mai multe despre cursurile sau produsele noastre, niciodata nu strica sa intrebati.

Mai jos aveti adresele noastre. Haideti sa vorbim!

[email protected] 

[email protected]

Tel: +40745878743