Prometheus Pro1-prg

(2 recenzii de la clienți)

2.700,00lei

Prometheus Kilns® cuptor de ars ceramica, metal clay, sticla etc.

 

Disponibil pentru precomandă

Descriere

Prometheus Kilns® este o marca de cuptoare foarte cunoscuta pe plan international.

PROMETHEUS Pro1-PRG, este un cuptor multi-funcțional folosit atat in proiectele de hobby cat si de catre profesioniști, poate fi folosit la emailare, la arderea lutului de argint și aur, a pieselor mici de ceramică, fuziune sticla etc..

Prometheus Pro1-PRG are un controler programabil digital atașat, care este proiectat special pentru fuziunea de sticlă și a mărgelelor de sticlă. Utilizatorul poate seta 9 programe diferite, cu 5 etape la fiecare dintre ele. Pro1-PRG este foarte strict la consumul de energie electrică, consumă mai puțin decât orice uscător de păr simplu. Datorita greutății sale scazute, doar 5.7kg,  Pro1-PRG poate fi transportat cu usurinta, oriunde.

Atentie! Timpul de livrare este de aprox. 1-2 saptamani de la efectuarea platii!

SPECIFICATII TEHNICE:

Volți: 110/220 V
Amperi: 3.2 A
Watts: 700 W
Temp. De control: Digital, 9 programe cu 5 etape fiecare
Temperatura max.: 1000 ° C
Dimensiuni exterioare: Lățime: 22,5 cm x Adâncime: 22,0 cm x Înălțime: 28,0 cm
Dimensiuni interioare: Lățime: 11,5 cm x Adâncime: 13,0 cm x Înălțime: 7,0 cm
Greutate: 5.7 kg.
Garanție: 2 ani; excluzând stocarea și utilizarea necorespunzătoare

Informații suplimentare

Greutate 5.7 g

2 recenzii pentru Prometheus Pro1-prg

  1. Anca Crahmaliuc

    Este un produs minunat. In primul rand are o varietatea de optiuni pentru aproape toate materialele posibile (metal clay, sticla, argila). Este ergonomic si usor. Chiar daca nu am mai lucrat inainte cu un kiln, am invatat aproape imediat sa-l folosesc. Instructiunile de utilizare sunt clare si extraordinar de utile. Pe scurt, pentru un pasionat de bijuterii ca mine, chiar la nivel de hobby,cuptorul asta e de mare ajutor…

  2. anca popescu

    La prima vedere poate parea scump. Dar are atat de multe „calitati” incat merita toti banii. Pentru mine cel mai important lucru este ca in timp ce in cuptor se „coace” piesa, pot face altceva! Lipsa de rabdare care ma caracterizeaza m-ar fi facut sa renunt la aceasta tehnica……. Posibilitatea de a programa 9 programe diferite mi se pare cea mai mare facilitate, pentru ca, dupa ce faci o piesa care trebuie arsa un timp vrei sa faci alta piesa care necesita alt timp de ardere. Pare complicat dar cu acest cuptor nimic nu este mai simplu. Pur si simplu „chemi” programul pentru cea de a adoua piesa! Pentru emailare mi se pare extraordinar! Asa ca il recomand.

Adaugă o recenzie