Ateliere de Practica – Cursanti

55,00lei75,00lei

Tipul cursului:       Practica

Orar:                   10:00 – 18:00 (pauza 1 ora)

Locatie:       Argila de Metal Studio – Str. Gabroveni 4, et.2, Bucuresti

Va rugam sa mentionati data si ce anume doriti sa practicati, la finalul rezervarii (Finalizare comanda), in casuta Note Comanda (Observatii despre comanda) 

Golește
SKU: PCTK Categorii: , Etichetă:

Descriere

Ateliere de practica sunt special create pentru cursantii Scolii Argila de Metal. Participarea se face doar cu rezervare prealabila, aici sau la telefon: 0745878743

Puteti cere practica atat in cursul saptamanii cat si in weekend. Numarul maxim de ore alocate pentru o zi de practica este de 7 ore, exclusiv pauza de masa si cafea.

Atelierele au loc in prezenta unui instructor, pentru a va putea indruma spre dezvoltarea abilitatilor de lucru, dupa participarea la cursuri. In cadrul practicii, cursantii vor practica doar tehnicile deja predate!

Consumabilele nu sunt incluse in pretul atelierului si recomandam sa le aduceti. Le puteti si achizitiona din magazinul nostu online. Studioul Argila de Metal va pune la dispozitie si o serie de unelte si aparatura, mari dar recomandam sa aveti cum voi un minim de unelte: cub cauciuc, suprafata de lucru, perie, cutit, teflon, distantiere, bureti, pensule, etc. mai ales daca nu sunteti singurul participant.

La atelierele de practica pot participa simultan pana la 10 cursanti, asadar numarul uneltelor puse la dispozitie este limitat!

Arderile in cuptor, acceptate in cadrul practicii, depind de numarul cursantilor, de tipurile de lut utilizate si bineinteles de numarul de ore necesare ptentru ardere. Piesele care necesita arderi complexe de peste 3 ore, vor fi incadrate la Servicii de Ardere Piese.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ateliere de Practica – Cursanti”