Metal Clay N2- Tehnica filigran

300,00lei

Tipul cursului:                          Argila metalica (metal clay)

Nivelul cursului:                       Intermediar

Orar:                                            18:00 – 20:30

Locatie:                                  Argila de Metal Studio – Str. C-tin Kiritescu 14 Bis, Bucuresti

Instructor:                              Daniel Voicu

*Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului. 30% din pretul atelierului reprezinta garantia participarii la cursurile noastre si nu este returnabila in cazul anularii.

COVID-19! Participantii la curs sunt obligati sa poarte masca pe tot parcursul cursului! Atelierul respecta toate masurile de igiena si pune la dispozitie desinfectanti, manusi si masti. Limita este de 1 cursant per curs!

Golește

Descriere

Atelier Metal Clay Nivelul 2 - Tehnica filigran

Acest Workshop este potrivit pentru aceia care au participat deja la cursul Introductiv - Nivelul 1 sau care au deja experiență in folosirea lutului metalic (metal clay) dar și-ar dori să învețe noi tehnici pentru a capata mai multa experienta.

Consistenta lutului din seringa este total diferita de cea a lutului tip pasta. Lutul este mai gros, mai usor de controlat si permite mai multa manevrabilitate, pe cand lutul tip seringa este mai moale deoarece contine multa apa. Este utilizat pentru a decora piese sau pentru a crea bijuterii de tipul filigran sau pentru a uni doua piese umede.

Tehnici cuprinse in acest curs

  • Ornarea folosind lutul tip seringa
  • Crearea unui model folosindu-se conturul unui desen
  • Montarea unei pietre folosind seringa
  • Finisarea si lustruirea

De obicei avem prestabilite cateva modele de bijuterie dar incurajam pe toti cei care participa la cursuri sa vina cu propriile idei si modele. Doar, la final, bijuteria va apartine!

Ce este necesar sa aduceti

Pentru acest tip de curs nu este nevoie sa aduceti absolut nimic, doar prezenta voastra este necesara!

Informatii generale

Toate materialele sunt incluse in costul cursului, plus o bautura (ceai, suc, cafea). 30% din pretul atelierului reprezinta garantia participarii la cursurile noastre si nu este returnabila in cazul anularii.

Atentie! Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului. In cazul in care plata nu a fost confirmata, alt cursant va poate lua locul.

Workshop-urile sunt sustinute de catre un Instructor autorizat ANC si Certificat Art Clay Europe.

Dimensiunea claselor este mica pentru a permite sudentilor o mai mare atentie din partea instructorului asadar, numărul maxim de cursanti pentru acest Workshop este de 4.

S-ar putea să-ți placă și…