Optional 4 – Spinner Ring (inel anti-stress)

550,00lei

Tipul cursului:                          Argila metalica (metal clay)

Nivelul cursului:                       Avansat

Orar:                                           10:30 – 18:30

Locatie:                                  Argila de Metal Studio – Str. Gabroveni 4, et.2, Bucuresti

*Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului. 30% din pretul atelierului reprezinta garantia participarii la cursurile noastre si nu este returnabila in cazul anularii.

 

Golește

Descriere

Optional 4- Spinner Ring

Atelierele optionale sunt destinate cursatilor cu un nivel avansat sau intermediar, in lucrul cu metal clays.

Optional 4 aduce un plus de experienta prin introducerea unei noi tehnici de creare al inelelor si este recomandat cursantilor care au terminat nivelurile 1 – Introductiv si 3 – Inele.

Inelul anti-stres mai este cunoscut si sub denumirea de inel spinner. Acest inel este alcătuit din două inele, o bandă lata, interioară si o bandă exterioară (mobila) care se va roti liber în canelura benzii principale. În mod tradițional, acest tip de inel a fost gandit pentru a reduce nivelurile de anxietate ale purtatorului, prin calmarea minții. In cadrul acestui curs vom invata o tehnică usoara de a face un inel Spinner din argilă metalică. Este o metodă inteligentă prin care vom profita din plin de contracția lutului, pentru a obține banda mobila.

Ce este necesar sa aduceti

Pentru acest tip de curs este necesar sa aduceti propriile unelte cum ar fi:

Informatii generale

Toate materialele consumabile sunt incluse in costul cursului, plus o bautura (ceai, suc, cafea). 30% din pretul atelierului reprezinta garantia participarii la cursurile noastre si nu este returnabila in cazul anularii.

Atentie! Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului. In cazul in care plata nu a fost confirmata, alt cursant va poate lua locul.

Cursurile sunt predate de un Instructor autorizat ANC si Certificat Art Clay Europe.

Dimensiunea claselor este mica pentru a permite studentilor o mai mare atentie din partea instructorului asadar, numărul maxim de cursanti pentru acest Workshop este de 4.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Optional 4 – Spinner Ring (inel anti-stress)”

S-ar putea să-ți placă și…