Servicii Ardere Piese

55,00lei

Servicii Ardere Piese – 1 incarcatura Cuptor PRO 7

Maxim 9 piese sau 6 piese in Carbon Activat (+5lei/ nu include carbonul)

Predarea pieselor uscate si in stadiu finit se va face pana la ora 14:00, de luni pana vineri. 

Nu uitati sa specificati cu exactitate tipul si marca metalului pe care doriti sa il ardeti. Recomandam sa aduceti odata cu piesele si prospectul din punguta lutului, mai ales in cazul in care noi nu comercializam lutul respectiv. Arderea mai multor piese se poate discuta direct cu instructorul.

SKU: ARD Categorie: Etichete: ,

Descriere

Servicii Ardere Piese

Incarcarea si descarcarea cuptorului se face, in cele mai multe cazuri, la temperaturi foarte inalte! Fie ca esti la inceput de drum in bijuteria metal clay ori poate nu ai spatiul necesar pentru un cuptor acasa,  poti apela oricand la noi pentru serviciul de ardere in Studioul Argila de Metal.

Serviciul presupune o ardere in cuptorul mare Prometheus PRO7. Pentru pretul afisat, maxima pentru ardere normala este de 9 piese (referinta marime piesa – inel). O singura ardere poate dura pana la 5 ore. In cazul in care arderea se face folosind carbon activat, se va percepe o taxa de 5 lei pentru degradarea recipientului pentru ardere cu carbon. Carbonul activat nu este inclus in pret! Puteti veni si cu recipientul propriu. Asadar, pentru arderi de Mokume Gane sau mixuri de metale, piesele vor fi lasate la racit, peste noapte. In recipient incap max 6 piese (referinta marime piesa – inel)

Recomandam atentie maxima in realizarea pieselor din metale nepretioase sau mixurilor de metale, care necesita ardere in 2 etape si in carbon activat! In cele mai multe din cazurile cand piesele ies rupte sau crapate dupa ardere,  vina este din pricina micro-fisurilor create in timpul realizarii, uscarii incomplete, finisarii sau reparatiilor incomplete al pieselor din stadiul uscat s.a.m.d.. Pentru a evita deformarea sau chiar distrugerea pieselor in timpul arderii, recomandam folosirea de lut proaspat sau bine rehidratat. Deasemenea, evitati folosirea lubrifiantilor pe cat posibil, atunci cand lucrati cu metale nepretioase sau mix de metale.

Daca nu ati lucrat niciodata cu luturi din metale nepretioase, recomandam sa participati la unul dintre cursurile noastre. Nu uitati ca oferim si Ateliere de Practica! Astfel poti crea piesele in Studioul Argila de Metal sub indrumarea unui instructor.

Inainte de ardere, puteti cere instructorul verificarea piesele iar daca va fi cazul, va va recomanda reparatii sau acoperirea de fisuri etc.. Nu ne asumam raspunderea pentru piesele care ies sparte sau rupte, dupa arderea corespunzatoare. In cazul in care arderea a esuat din vina unor defectiuni ale cuptoarelor noastre, veti primi dublul pachetelor de lut folosite pentru crearea piesele si rambursarea serviciului de ardere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Servicii Ardere Piese”