Curs de certificare Art Clay

(O recenzie client)

3.900,00lei

Descriere

Certificare Art Clay – Nivel 1

Cursul de formare Art Clay Level 1, dureaza 3 zile, iar pentru a participa este necesar sa aveti cunostine de baza despre Art Clay Silver, cum sunt predate si in atelierele de la nivelurile 1-3 sau cursul Art Clay Silver Basic

După terminarea acestui curs veti stapanii elementele de bază și veti putea face bijuterii de calitate foarte buna. Cunoștințele tehnice pe care le veti dobandi sunt suficiente pentru a oferi la randul vostru, ateliere despre tehnicile de baza, folosind gama de produse Art Clay Silver.

În cele trei zile de curs intensiv, de la 10 la 18:00 se vor realiza șase bijuterii, aplicand toate tehnicile specifice acestui nivel de curs: doua pandantive, doua inele, o brosa si o pereche de cercei. Materialul necesar pentru realizarea bijuteriilor este inclus in pret, la fel si programa de instruire.

Dupa finalizarea cursului, cele șase bijuterii rămân proprietatea dumneavoastră. Cafea, ceai și masa de prânz sunt oferite în timpul zilei si sunt incluse in pret.

Taxa de curs  va fi plătită în avans, iar înregistrarea va fi confirmată la primirea acesteia.

Fiecare proiect va fi evaluat de către profesor, impreuna cu un Consiliu de Examinatori. În cazul în care rezultatul este satisfăcător, veți primi atat rezultatele cat si certificarea, in scris; daca rezultatul nu este satisfacator, atunci veti putea apela la sfatul profesorului pentru a reface piesele sau dupa caz, repara greselile.

1 recenzie pentru Curs de certificare Art Clay

  1. Anca Crahmaliuc

    În acest curs, de certificare, treci in 3 zile prin cele mai importante și relevante tehnici metalclay învățate – texturatea, seringa, modelarea cu pasta, încastrate pietrelor, realizarea inelelor, încorporarea accesoriilor. Toate lucrurile învățate la primele 3 niveluri de baza se consolidează și pe langa perfectionarea tehnica dobandesti încredere în propriile abilități. E o etapă importanta iar evaluarea este aliniată cerintelor pe care le îndeplinesc artiștii din toată lumea care lucrează cu artclay astfel încât exista o bază serioasă de comparație. Corina Gheorghe e nu doar un artist inovativ si talentat dar si un instructor pasionat de metal clay, dedicat cursanților sai pe care îi ajută să progreseze în ritmul propriu și cărora le dezvolta calitatile individuale. Recomand cu caldura tuturor celor care au urmat primele trei niveluri de baza si parcurgerea acestei etape. Vor avea o experiență extrem de plăcută și utilă.

Adaugă o recenzie